dnes.dir.bg Виждаме, че системата е така устроена, че много неща, които

...
dnes.dir.bg Виждаме, че системата е така устроена, че много неща, които
Коментари Харесай

Путин: Възможностите на Тръмп за път към Русия са ограничени

dnes.dir.bg

 

Виждаме, че системата е по този начин устроена, че доста неща, които Тръмп би желал да направи, не се оказват вероятни, сподели съветският президент

Възможностите на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в развиването на връзките с Русия са лимитирани от американската политическа система, само че доста зависи от политическата воля, съобщи съветският президент Владимир Путин в изявление за телевизия НТВ, представено от ТАСС.

" Виждаме, че системата е по този начин устроена, че доста неща, които Тръмп би желал да направи, не се оказват вероятни. Макар че, несъмнено, доста зависи от политическата воля ", сподели Путин.

Той означи, че и Русия, и Съединени американски щати имат интерес да водят разговор. Опитите за реализиране на задачите със мощ не се увенчават с триумф, сподели съветският президент.

" Диалогът е нужен. Те си показват решението на едни или други въпроси по един метод, а ние - по различен. Без разговор обаче е невероятно да се реализира консенсус. Така че щом те бъдат подготвени, ние на драго сърце ще развиваме тези връзки ", сподели Путин по адрес на Съединени американски щати.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР